Toiminta

EKSKURSIO HANASAAREN KULTTUURIKESKUKSEEN
Teemme ekskursion maanantaina 12.3.2018 klo 17.00 Hanasaaren kulttuurikeskukseen. Metrolla pääsee läheiselle Koivusaaren metroasemalle.

Viime vuonna peruskorjauksen ja laajennuksen jälkeen avatun kulttuurikeskuksen ja hotellin esittelee arkkitehti Mika Penttinen tai hankkeessa tiiviisti mukana ollut arkkitehti Arkkitehtitoimisto Kirsi Korhonen & Mika Penttinen Oy:stä.
Samalla on mahdollisuus tutustua Lapsi ja luonto -taidenäyttelyyn, jossa on esillä yksityiskokoelmista koottuja, harvoin esillä olleita kultakauden aikaisten kuuluisien suomalaisten taidemaalarien lapsiaiheisia teoksia.


Ekskursion jälkeen pidetään Architectan vuosikokous Hanasaaren tiloissa.

EKSKURSIO KALASATAMAN TERVEYS- JA HYVINVOINTIKESKUKSEEN 14.2.2018 klo 16.30
Keskus sijaitsee osoitteessa Työpajankatu 14 A, bussi 55 ja metroyhteys M1 ja M2 Kalasataman metroasemalle. Kohteen meille esittelee arkkitehti Ritva Mannersuo Helin co:lta. Paikalla on myös arkkitehti Pirjo Sipiläinen Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimesta sekä keskuksen vastaava osastonhoitaja Hilkka Kulmala. Esittelyn päätteeksi järjestetään omakustanteiset kahvit.

ARCHITECTAN JULKAISU
Architecta on julkaissut Hilkka Lehtosen kirjoittaman kirjan Me – ensimmäiset väitelleet suomalaiset naisarkkitehdit 1984-1994, jota voi tilata pirkko-liisa.schulman@bydesign.fi, hinta 10 € ja postikulut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *